Over Ons

MOMENTEEL ZIJN WE HARD BEZIG MET HET MAKEN VAN EEN NIEUWE WEBSITE. DEZE IS NIET MEER UP TO DATE. DE BESTE INDRUK VAN ONZ ASSORTIMANT KRIJGT U ALS U OP DE FACEBOOKPAGINA VAN THEJO'S TIJDLOOS KIJKT

Graag stellen we ons even voor: 

We zijn een jonge handelsonderneming in antieke, brocante, vintage en industriële artikelen. 
Begin 2016 is de ontdekkingstocht begonnen. We stapten in de wereld van Brocante, met uitstapjes naar vintage, antiek en industrieel. Een interessante combi!

Onze Naam TheJo’s Tijdloos. Ons assortiment is tijdloos. Het was er al 50, 100 of 150 jaar geleden en zal er over 100 jaar ook nog zijn. Mooie oude spullen doorstaan alle trends of zijn de trend! En we zijn blij en trots dat dit onze spullen zijn; die van Theo en Jolanda.

Ons assortiment. In ons assortiment vind u voornamelijk de onbewerkte, sleetse en doorleefde artikelen met een mooi patina. Bij ons kunt u nog zien dat en waar en wie het allemaal gebruikt heeft. Waarin het verhaal achter het artikel nog leesbaar is. Naast antiek en vintage voornamelijk stoere brocante en industriële artikelen.

Heel veel van onze artikelen komen uit de Oostbloklanden.

Promotiefilmpje https://www.youtube.com/watch?v=4fyeG-gSTuQ&feature=youtu.be

Hoe het begon. Er is altijd al een voorliefde en interesse geweest in oude -en tweedehands artikelen en meubels. Van niets iets maken geeft veel voldoening! We zijn toen gaan onderzoeken of hier markt voor was. Van onze hobby je werk maken. Dat zou tof zijn!

Marktverkoop. De start van de verkoop van onze handel verliep hoofdzakelijk middels antiek- en brocante markten zoals die in Heusden, en Tongeren. Maar ondertussen laten we onze neus zien bij heel veel markten en fairs in Nederland en België . Zie voor de recente data onze marktagenda op de home pagina.


Gevestigd in: Sinds 1 maart 2018 hebben we een winkelpland op de Dorpstraat 60B in Maasbree

Wat zoekt u? We vinden het heerlijk om op zoek te gaan naar nieuwe schatten en zien dat onze klanten blij zijn met de oude doorleefde spullen waar een leuk of interessant verhaal achter schuilt! Hopelijk vindt u bij ons dat ene item waar u al zo lang naar op zoek was. Zo niet, dan horen we het graag. Wellicht komen wij het tegen op onze zoektocht?!

Inkopen. Wij kopen ook spullen die bij ons assortiment passen in bij particulieren. Wilt u ons iets aanbieden of heeft u veel oude spullen in uw schuur of op zolder liggen, dan komen we graag eens langs. Stuur ons dan een mail met eventueel een aantal foto’s met de richtprijs, dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Brocante markt Venlo. Sinds april 2017 organiseren wij maandelijks de antiek- brocante markt in Venlo. Op het Flujasplein bij C&A bent u hier welkom tussen 11.00 uur en 17.00. Een kleine 40 brocanteurs leveren een uniek en divers assortiment aan Engelse en Franse brocante en antiek en/of aan stoere industriële artikelen en hippe vintage. Elke laatste zondag van de maanden april t/m november 2018 in Venlo

Verhuur. Het verhuren van items aan fotografen, winkel eigenaren of toneel verenigingen ligt ook binnen ons bereik. Stuur ons dan een mail met uw wensen en u krijgt z.s.m. antwoord.

Contact. Ook voor overige vragen en/of opmerkingen zijn wij te bereiken op ons e-mailadres [email protected] of via ons contactformulier op de homepagina.

Uw ervaring delen. Heeft u een product bij ons gekocht en wilt u deze ervaring met anderen delen dan kan dit via reviewspot, maar ook via Facebook. Zie onderstaande link.

Klachten. Heeft u een klacht of een opmerking dan horen wij dit graag via [email protected].Deel s.v.p. onze Facebook Pagina. U kunt ons hieronder 'liken':