Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

TheJo’s Tijdloos,

Email: thejostijdloos@gmail.com

 

Artikel 1: Definitie


TheJo’s Tijdloos is een online winkel in gebruikte woonaccessoires en meubels, welke is te bezoeken via https://thejostijdloos.nl

 


Artikel 2: Toepasselijkheid


2.1 Op alle bestellingen van
TheJo’s Tijdloos zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing.

De koper is voor het plaatsen van een bestelling akkoord gegaan met de Algemene Voorwaarden. De Algemene Voorwaarden zijn beschikbaar op de website van TheJo’s Tijdloos onder aan de pagina.

 


Artikel 3: Brocante en vintage artikelen

3.1 Brocante /vintage artikelen hebben doorgaans gebruikssporen, dat geeft ze net hun charme.

3.2 Mochten er echter grote beschadigingen of andere bijzonderheden zijn wordt dat altijd duidelijk vermeld bij het artikel.

3.3 Normale gebruikers en/of ouderdomssporen en kleurverschillen gelden niet als reden voor retourneren. U mag TheJo’s Tijdloos altijd even mailen voor meer info of voor meer foto`s van het artikel ! Eerst komen bekijken in de showroom in Maasbree kan ook

 

 Artikel 4: Bestellingen


4.1. De klant krijgt zodra de bestelling binnen is  bij TheJo’s Tijdloos via de mail een orderbevestiging. 

4.2 Indien u uw gegevens op de orderbevestiging wilt wijzigen of u wilt uw bestelling wijzigen, dient u hierover binnen 24 uur een e-mail te sturen naar thejostijdloos@gmail.com

 

4.3 Een bestelling kan kosteloos en zonder opgave van redenen door de koper worden geannuleerd, binnen 24 uur na plaatsing van de bestelling, mits deze nog niet is verstuurd.

4.4 De bestellingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

4.5 Ondanks dat TheJo’s Tijdloos de site up-to-date houdt zou het voor kunnen komen dat een artikel net gereserveerd of verkocht is. In dat geval neemt zo TheJo’s Tijdloos spoedig mogelijk contact op met de koper voor een eventueel alternatief.

 

 Artikel 5: Levertijd.

5.1 Artikelen worden na betaling zo spoedig mogelijk verstuurd doch binnen 5 werkdagen.

5.2  Overschrijding van de door webshop TheJo's Tijdloos opgegeven leveringstermijnen, door welke oorzaak dan ook, geeft de afnemer nimmer recht op schadevergoeding.

 

Artikel 6: Prijzen.

6.1 Vermelde prijzen zijn altijd incl. BTW (m.b.v. de margeregeling voor gebruikte goederen) en excl. verzendkosten.

 

Artikel 7: Verzending.

7.1 Verzendkosten komen boven op de artikelprijs. Verzendkosten voor kleine artikelen zijn €7,50, mits binnen Nederland. Wordt hiervan afgeweken, zullen wij per mail contact met u opnemen om verzendkosten te bespreken. Dit wordt ook aangegeven bij het artikel.

7.2 Bestellingen zullen altijd met zorg verpakt worden en bij Post NL afgeleverd worden. Webshop  TheJo's Tijdloos is niet aansprakelijk voor schade aan goederen die veroorzaakt worden door Post NL. Verzenden geschiedt altijd op eigen risico.

7.3 Indien producten erg lastig zijn om te versturen, dan geven wij dit aan bij de artikelomschrijving of per e-mail na uw bestelling. Zie artikel 8 over de mogelijkheid om te bezorgen.

 

Artikel 8: Bezorging

8.1 Wij kunnen in overleg met u zorgen dat de producten netjes bij u bezorgd worden omdat u bijvoorbeeld hier zelf het vervoer niet voor heeft. Wij hanteren een vergoeding van €0,35 per kilometer gerekend vanaf ons adres tot bij u aan de deur. Bezorging in de gemeente Peel en Maas is gratis.

Neem hiervoor eerst contact met ons op.

 

 Artikel 9: Betaling.

9.1 Betalen kan middels onderstaande opties:

-       Overschrijving:

Betalingen moeten vooraf en binnen 3 werkdagen worden overgemaakt t.n.v.   

TheJo's Tijdloos te Maasbree                             Op rekening IBAN NL16RABO0311057039.

-       PayPal

-       Contant

Contant betalen kan, het liefste gepast, als u de bestelling op komt ophalen in de winkel op de Dorpstraat 60B in Maasbree

 

9.2 Wanneer het bedrag op onze rekening is bijgeschreven geven wij u bericht en zullen wij het pakket zo spoedig mogelijk  versturen, doch binnen 5 werkdagen. Betaling van bestellingen via de webshop dienen altijd vooraf plaats te vinden.

 

9.3  Indien gebruik wordt gemaakt van betaling d.m.v. overschrijving en er zonder opgaaf van reden binnen 3 dagen nog geen betaling bij TheJo’s Tijdloos is binnengekomen, ontvangt u van ons een herinneringsmail. Indien u niet binnen twee dagen na de herinneringsmail reageert heeft  TheJo’s Tijdloos het recht uw bestelling door te verkopen aan derden en vervalt de overeenkomst. Uw bestelling wordt gedurende deze termijn van 5 dagen wel gereserveerd.


Artikel 10:Retourneren/annuleren

10.1 Als u niet tevreden bent over het product dan mag het binnen 7 dagen na ontvangst geruild worden. De retour- en verzendkosten zijn echter voor uw rekening.
Na ontvangst van het retourartikel wordt het bedrag z.s.m. teruggestort (excl. verzendkosten)

10.2 Retourneren mag niet;

~ In het geval van breuk of beschadiging ontstaan tijdens de verzending.

~ Als beschadigingen of breuk door eigen toedoen zijn ontstaan

~ i.v.m. normale gebruikssporen/kleurverschillen (zie ook artikel 3 bij ‘brocante artikelen’)

10.3 Artikelen worden alleen teruggenomen indien er eerst contact met is opgenomen met TheJo’s Tijdloos via mail thejostijdloos@gmail.com.

10.4 Een bestelling kan kosteloos en zonder opgave van redenen door de koper worden geannuleerd, binnen 24 uur na plaatsing van de bestelling, mits deze nog niet is verstuurd.


Artikel 11: Wijzigingsrecht, Juistheid van gegevens


11.1 Hoewel TheJo’s Tijdloos ernaar streeft de informatie op haar website correct en actueel te houden, zijn fouten en onjuistheden niet geheel uit te sluiten. Kleuren van producten en stoffen op de foto’s kunnen enigszins afwijken van de werkelijke kleuren.

11.2 TheJo’s Tijdloos is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten en onjuistheden en/of de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie.

 

11.3 TheJo’s Tijdloos is niet verantwoordelijke voor informatiebronnen op de site die door derden worden aangeboden en onderhouden en derhalve niet aansprakelijk voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van deze informatie.

11.4 De informatie op de website wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. TheJo’s Tijdloos behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.